Tuesday 22 August 2017

Tassel Dress

Tassel dress is my today's choice for girly summer look. Midi length and mix of two toned tassels made it super feminine and chic for long summer day. Also this dress is very comfy and easy to wear.
Once more Zaful pleasantly surprised me.

Tassels on this beautiful dress associate me with boho influence in fashion. I simply paired it with white feminine open toe sandals and soft leather bag in the same tone. With a few accessorises I completed total look such as long earrings, bracelets with colorful beads and pastel pink cat eye sunnies.

Can't wait to hear your impressions!
With love,
Ivana


Danas sam se odlučila za ženstvenu haljinu midi dužine sa interesantnim kićankama koje su veoma trendi ove sezone i mogu se naći na raznovrsnim odevnim komadima kao i na obući, nakitu i torbama.

Kićanke i pompone najčešće vezujem za slobodan mladalački pristup u modi kao i za čuveni boho pokret.
Međutim, ukoliko su ovakvi detalji umereno prisutni (baš kao u slučaju ove haljine) efekat će svakako biti manje buntovan, a više šik, damski i prefinjen.

Pored toga što je prikazana haljina atraktivna i sa zanimljivim dvobojnim printom, takođe je i veoma udobna i laka za nošenje. Uskladila sam je uz ženstvene bele kožne sandale i torbu od mekane kože, a od detalja ističu se pastelno roze naočare mačkastih okvira kao i jednostavne viseće minđuše i narukvice od raznobojnih perlica.

Radujem se vašim komentarima!

S ljubavlju,
Vaša Ivana















OUTFIT INFO:

Dress: here // Shoes: Alpina // Bag: Guess Luxe // Sunnies: Stradivarius // Bracelets: Bijou Brigitte

SHOP THE POST:



Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig