Tuesday 20 June 2017

Step Into Summer

Summer is officially starting! So, step into summer mood folks :-)
As the climb lives on a thermometer, my thoughts are constantly moving towards the sea, the beach, relaxing summer walks, delicious gelato and spritz drinking.

Aah, impatiently counting the summer days to Italy. Just a little less than a month and I will be again (after two years) in a well-known town, this old charmer: Trieste and the fairy-tale water princess: Venice. I will try to visit the colorful islands near Venice and through the posts I will show you a fraction of their endless beauty.

Presented photos are totally with summer vibes. They were created during a wonderful Sunday afternoon. You will notice that everything on them is cheerful and colorful, just as I like :-)

Nice details always attract attention, and I was really pleasantly surprised when Rosegal sent to me this beautiful straw bag with colorful pattern like Missoni. Also, I got lovely layered necklace with turquoise blue water drop and trendy cuff bracelet and bracelet set.
(Take a look on Rosegal attractive strappy black dress section).

What are your plans for this summer? Will you travel somewhere?

With love,
Ivana


Colorful state of mind :-)

Leto nam je stiglo! Kako se penje živa na termometru, tako mi misli konstantno beže ka moru, plaži, bezbrižnim šetnjama, ukusnom gelato-u i ispijanju spritz-a

Ah, nestrpljivo odbrojavam dane do Italije. Još nešto manje od mesec dana i biću opet (posle dve godine) u dobro znanom gradiću, tom starom šarmeru: Trstu i u bajkovitoj vodenoj princezi: Veneciji. Potrudiću se da posetim i šarenolika ostrvca nadomak Venecije i kroz postove vam prikažem delić njihove beskrajne lepote.

Iako je leto na moru najlepše, retki su srećnici koji ga mogu provesti  duže od 15-ak dana na nekoj morskoj rivijeri. Međutim, to nikako nije razlog za očaj i bezvoljnost. Grad itekako ima šta da ponudi i u svom letnjem izdanju.
Pronađite kada se održavaju manifestacije koje vas zanimaju npr. letnji muzički i filmski festivali, bioskopi na otvorenom, koncerti... Šetajte kraj reke, uživajte u baštama kafića, priuštite sebi odlazak na neko od gradskih kupališta ili u spa centar...

Ukoliko radite,  ne dozvolite da vam vikendi proteknu, a da u njima ne uživate, koliko god je to u vašoj mogućnosti. Nije loša opcija i lenjo izležavanje kod kuće, uz gledanje maratonskih serija na internetu, čitanje uzbudljivih knjiga, degustiranje ukusnih obroka...

Šta god odlučili, ne zaboravite da je najvažnije rasteretiti se briga i negativnih misli, okružiti se dragim ljudima i ugoditi sebi na način koji vam lično najviše prija.

Fotografije pred vama, dočarale su delić tog opuštenog letnjeg vibe-a. Nastale su tokom divnog nedeljnog prepodneva. Primetićete da je sve na njima veselo i koloritno, baš onako kako volim.
Lepi detalji mi uvek privuku pažnju i zaista sam se prijatno iznenadila kada mi je od Rosegal-a pristigla ova preslatka slamnata torbica sa raznobojnim a la Missoni šarama. Takođe, dobila sam i slojevitu ogrlicu sa tirkizno plavim kamenčićem i nekoliko trendi narukvica (ovde i ovde).

Kakvi su vaši planovi za ovo leto? Hoćete li negde putovati?

Ljubim vas puno

Raffia mini bag with ''Missoni" pattern

Fruits, magazines, books and some cute accessories

Even Mac desktop background is in the summer mood :-)

Coffee Break

And yummy biscuits are here


Dreaming about summer vacation 

Totally relax

Let's listen to music

How cute it is...



Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig