Monday 13 March 2017

How to Wear Fishnets



Outfit Info: Trench: Morgan de toi / Skirt: Promod / Blouse: H&M / Fishnets: Calzedonia / Boots: Tamaris / Sunnies: Nau / Necklace: Zaks / Scarf: Gerry Weber / Backpack: Zara

ENG// The most chic accessories of the moment are definitely fishnet tights. '80s calling us by layering fishnets under a patent mini skirt and pairing with a oversized sweater for e.g. 
Fishnets are so easy to wear if you get the right silhouette of course. There are so many options to combine them. 

I like to wear fishnets with pair of favorite jeans. It is so cool to show off the fishnets at my ankles. Also, I like to wear them with mini skirts, like this time with black leather skirt, short booties, trench coat and bright orange peplum blouse. 

What is your opinion about fishnets trend? Do you love them and what is your favorite way to combine fishnets?

Thanks a lot for reading,
xx Ivana

SRB// Jedan od vodećih šik detalja ovog proleća su definitivno mrežaste čarape. Trend koji datira iz 80-ih ponovo oživljava i predlaže sijaset mogućnosti za kombinovanje, kao npr. sa lakovanim mini suknjama i predimenzioniranim pletivom.
Mrežaste čarape su jednostavne za kombinovanje, ali sa njima moramo biti obazrivi jer lako mogu preći granicu lepog i otići u vulgarno i prenapadno. Zato ih smirite sa jednobojnom garderobom i nosite ih samo ako imate odgovarajuću figuru za njih. Ovo naravno važi za kombinacije sa suknjama/haljinama, jer ukoliko ih nosite ispod pantalona i one se samo malo vide na člancima i čine kombinaciju zanimljivijom, figura u tom slučaju nije presudna.
Jako mi se dopada kako mrežaste čarape izgledaju uz farmerke i uz neke zanimljive cipele mogu zaista biti jako atraktivne. Takođe, rado ih nosim uz mini suknje što sam i ovaj put pokazala, pri čemu sam ih uskladila uz crni kožni minić, trench mantil i kratke čizmice. Ideja mi je bila da stvorim rock'n'roll šik izgled, ali ipak ono damsko u meni uvek mora, bar malo da se provuče :-) Ovog puta, to je u vidu jarko narandžaste bluze sa detaljem u vidu peplum karnera. Još par detalja su zaokružili kombinaciju, kao što su dugi srebrni lanac, tamne naočare i ranac sa nitnama.
Kakvo je vaše mišljenje o trendu mrežastih čarapa? Da li ih volite i ako da, kako ih kombinujete?
Radujem se vašim komentarima,
xx Ivana


















Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig